Etiketter

måndag 7 mars 2011

Tråkigt..att vänta


Hemma igen efter en trevlig och inspirerande helg i Sunne där distansgalan gick av stapeln. God middag och bra föreläsare...så nu är man ännu mer ridsugen..men jag tittar på ett par månader till sen jäv... Sitter och funderar ut lämpliga projekt att göra när jag ska vara hemma senare i vår tänkte måla hinderstöden som Micke snickrat, köpa omålade bommar och måla dom, Micke ska såga till plankor så får man fint plankhinder..mkt måla blir det..även huset, stallet och gäststugan ska målas..fast det är ju inte lika kul som att måla hinder. Tänkte även hinna måla klart inne i sadelkammaren...tror ni man fixar detta på 2 månader? Troligtvis inte... Vårkänslorna man fick i helgen och lyckan av att känna att solen värmer försvann idag då det återigen snöar och är 3 minus och blåst ute..trist..men snart...snart.. Tycker inte man gör annat än väntar..på våren..på att få rida igen..tråkigt att vänta..har läst 6 böcker på raken, Marie Jungstedts kriminalromaner, rekommenderas, lättlästa och spännande!

Gizze är pigg och fräsch igen, fick klartecken från veterinären i veckan så K kämpar på igen, hoppas att han håller sig på benen nu för säsongen närmar sig med stormsteg..första dressyr tävlingen är om 2 veckor, kul!

Allan och Cilda tog mamma och kusiner hand om i helgen, skritt en timme x 2 så dom var nöjda. Tror dom också längtar efter våren med lite grästrån att knapra på och lufta pälsen utan täcke.. Bjuder på en skön sommarbild så vi vet vad som komma skall..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar