Etiketter

måndag 14 mars 2011

Härliga vänner!

Haft en trevlig helg med mycket sällskap av nära och kära. I lördags kom mamma upp och hjälpte mig med hästarna hon fixade stallet, red Allan och körde Cilda, bästa mamman! Tur man har henne.. jag gjorde den markservice jag kunde, borstade och smörjde lite. Hästarna pigga och glada, nöjda efter att ha fått springa av sig lite. Igår kom mamma och pappa upp med Lucas kusiner och deras kusin, så vi hade "Jennys ridskola "på ridbanan som för övrigt helt har smält nu..Mickes kommentar var "synd att du inte kan använda den"...tack för den. Pappa lekte med Lucas och Alva som körde traktor nedför backen och sladdade, dom tyckte inte att det var jättekul att rida direkt.. Tea och Tilde red runt koner och styrde åt både höger och vänster, både nöjda hästar och barn!
Sen var det dax för tävlingsmöte om Lovisdalsritten, alltid kul att ses, lite annat snack hinns ju också med..:) Ingelas sambo Linus hade bakat kladdmuffins, grymt goda!
Får hoppas att det är många som anmäler sig och att vi får det vackra vädret med oss. Nu skiner solen efter en morgon med regn, ska ut och mata hästarna och andas lite frisk luft också!

1 kommentar:

  1. "Synd att du inte kan använda den".. Och vem kan det bero på då? Knappast hästarna;) Jag tror att han inte inser vidden av vad det är han har gjort...
    Kram

    SvaraRadera